maanantai 12. maaliskuuta 2012

Lehto Seppo kysyy: Toiseudesta ja yhdenvertaisuudesta: Onko niin että vain tyttöjen sukuelinten silpominen aiheuttaa vakavaa vahinkoa? Sopii kysyä eikö voida kyseenalaistaa myös poikien tarpeettomia ympärileikkauksia?

Toiseudesta ja yhdenvertaisuudesta: Onko niin että vain tyttöjen sukuelinten silpominen aiheuttaa vakavaa vahinkoa?
Sopii kysyä eikö voida kyseenalaistaa myös poikien tarpeettomia ympärileikkauksia?

Onko niin että silmien sulkeminen menee sukupuoliroolien mukaan ja sen mukaan millä puoluekirjajäsenyydellä, virka-asemalla julkaistaan kirjoituksia, joutuu esitutkintaan, syytetyksi tmv:aa kun esittää kysymyksiä ja vaatii yhdenvertaisuutta ihmisoikeusrikoksiin syyllistyviä kohtaan?
Toiset ovat yhdenvertaisempia kuin toiset?

Youtubesta näette Iranin, Afganistanin videoita homojen, naisten, lasten teloituksista. Suomen media niistä vaikenee mukamas kansankiihotus tmv keinotekoisen todellisia rikollisia suojelevien tarkoitushakuisten tulkintojen perusteella, jottei vain ihmiset ala ajattelemaan.

Tälläisista maista saapuvien arvomaailma, sitä ei haluta valitettavasti nähdä on monasti lähtömaidensa tasolla monissa asioissa ja joka ko. asioita haluaa kritisoida joutuukin syytetyksi aivan samoin kuin pahoinpitelyä estävä saisi syytteen päällekarkauksesta tmv:sta.


Ihmisoikeusaktivisti, humanisti, historioitsija Seppo Lehto Tampere


--------------------------------
http://keskusteluja-talteen.blogspot.com
--------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti