tiistai 1. lokakuuta 2013

Tampereen vihreiden (vihreät = kommunistit) Juha Suoniemi tuulettaa facebookissa, kuin kusilätäkössä pomppien, sitä että tamperelainen yhteiskuntakriitikko Seppo Lehto on kertonut vilpittömästi julkisuudessa ei kellekään yllätyksenä kannattavansa Jussi Halla-ahoa europarlamenttiin

Tampereen vihreiden (vihreät = kommunistit) Juha Suoniemi tuulettaa facebookissa, kuin kusilätäkössä pomppien, sitä että tamperelainen yhteiskuntakriitikko Seppo Lehto on kertonut vilpittömästi julkisuudessa ei kellekään yllätyksenä kannattavansa Jussi Halla-ahoa europarlamenttiin

--------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------

Ihmisoikeusaktivisti tämän ajan Jääkäriliikkeen lipunkantaja Seppo Lehto etsintäkuulutettuna toukokuulla 2010 kaltaistensa esikuvan näyttäjien muistotaulun alla Lahdessa. Kuten kuvasta näette. Historia antaa armon aikansa aiemmin Ohranan = ryssäläisten (nykyisen punaviherislammokutuksen)  kurkutuksen uhreille

-----------------------------

Vihreä, kommunistiset taustat omaava poliittinen viharipulointi ei ota laantukseen vaan kuten tunnettua eri palstoilta niin ohessa Juhana Suoniemi paahtaa kuin Punaisen viivan kommnistiagitaattori omilla webbisivuillaan pahaa vertaan oheiseen tapaan: 

Ohessa lainaus / kopio :  "Torstai 3.10.2013 klo 17:31 - Juhana

Onko perussuomalaiset vanhoihin puolueisiin kyllästyneiden kapinaliike muuttuvaa maailmaa vastaan, maahanmuuttajia, islamia ja homoja pelkäävien heteromiesten viimeinen vastaisku vai onko se sittenkin vain Timo Soinin omaa valtapeliä, jonka tarkoituksena on haalia niin paljon valtaa kuin mahdollista, keinoista välittämättä? Tätä olen miettinyt pitkään. Ja kovasti olen alkanut kallistua sille kannalle, että kyse on ensisijaisesti Soinin itsekkäiden tavoitteiden edistämisestä. Kaikki muu on Soinin tavoitteille alisteista. ( Blogistit kysyvät: Saako yleisön tapaan nauraa näille kommenteille )
Perussuomalaisessa puolueessa on varmasti paljon vilpittömiä asiaansa uskovia ihmisiä, joilla on huoli maailman muutoksesta ja ihmisten pärjäämisestä muutoksessa. Heidän äänensä ei vain kuulu "työväenpuolueessa ilman sosialismia", kuten Soini puoluettaan taannoin luonnehti. Samoin heidän äänensä jää rasistien, islamofobien ja homofobien melskaamisen alle. En usko, että läheskään kaikille perussuomalaisten äänestäjille tai toimijoille islamofobia tai homofobia ovat kovin tärkeitä poliittisia motivaattoreita.
James Hirvisaaren ja Seppo Lehdon tuoreimmat toilailut sekä parin perussuomalaisten kunnanvaltuutetun junailema nolouden multihuipentuma Hetero Pride ovat nostaneet pintaan puheet perussuomalaisten natsisiivestä. Puheille on myös katetta. Vaikka Soini on sanonut, että hänen puolueessaan ei ole yhtään rasistia, on käytäntö osoittanut puheet suoranaisiksi valheiksi. Ei Soini voi olla niin typerä ja sinisilmäinen, että hän ei ymmärtäisi puolueessaan olevan useita rasisitisesti ja fasistisesti motivoituneita kansanedustajia ja kunnanvaltuutettuja. Soinille tämä "natsisiipi" on vain välikäsi valtaan. Soinille on käynyt kaikki, ihan kaikki. Hirvisaarikin erotetaan vasta nyt, kun hän alkaa aiheuttaa selvästi vahinkoa puolueelle. Jokainen vähänkin harrastelijateologi Hirvisaaren kirjoituksia lukenut on voinut todeta miehen pesunkestäväksi rasistiksi jo vuosia sitten."
----------------------------------------------------------------------------------------------
Punavihertaustaisen juhana suoniemen blogikommentin lainausloppu. Eiköhän se jo tästä käy ilmi montako muumia / leniniä / stalinia on kotona ;)? Kaikki on "rasismia" mikä ei ole Vihreiden (Virheiden) kirjaamaa?
-----------------------------------------------------------------------

Joopa joo .. kun lukee juhana suoniemen vuodatuksia niin sopii ihmetellä miksi ei ole muuttanut kommunistiseen Kuubaan tai Mustaan Afrikkaan? Jospa siellä olisi hänelle ja kaltaisilleen se kaivattu taivasosuus?

------------------------------------------------------------------------------------------------
http://keskusteluja-talteen.blogspot.com
-----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti