tiistai 18. helmikuuta 2014

Islam- ja maahanmuuttokriitikko, sekä yhteiskuntakriitikko Seppo Lehto pohdiskelee yliopistoihmisenä: Ajankohtaista akateemista sallittua pohdintaa: Me halutaan olla neekereitä - laulu soi taustalla?

Ajankohtaista akateemista sallittua pohdintaa: Me halutaan olla neekereitä - laulu soi taustalla? 

Voidaanko jatkossa omia sana neekeri maahanmuuttokriittiseen käyttöön kun se on alkuperäisessä käytössään nyt kriminalisoitu? Esim Moro rakas neekerini "seppo suomalainen"? 

Hulluus etenee Tsuhnalassa lainsäätäjien järjettömyytenä. Tänä aamuna sain jumalaisen näyn. 

Olen satunnaisesti menneinä vuosina käyttänyt itsestäni termiä valkoinen neekeri, kuten John Lennon "woman is a neger". Nyt koin valaistumisen vai pimeän hetken? 

Ymmärtääkseni neekeri-sana on jotain jumalaista kun sitä ei saisi käyttää, kuten on viimeiset n. 100 vuotta käytetty, joten olen ajatellut että voin jatkossa käyttää adjektiivia valkoinen neekeri kohdaltani, siitä kenenkään kiihottumatta? 

Elämmehän paradoksien paradoksissa tsuhnien Tsuhnalassa, missä totuus on kiellettävä ja valheet palkitaan palkintoviroin ja valtion velkataakkaa lisäten. Teidän apostolinne valkoinen neekeri Seppo Lehto. Pitänee mennä hankkimaan hiiliä, kenkälankille olen allerginen. 

Antaisivatkohan Lehtineekerit ry luvan majoittua Neekerisaareensa?

Taidanpa alkaa lukemaan Peppi Pitkätossua ja tarinoita hänen neekerikuningas isästään.

Vinkki niille, jotka haluavat kiihottua teksteistäni, niin tämän blogin ohessa kuva itsestäni "persettä rättipäille"-laulun, sekä persettä demlajuristeille viestin kera Millesgårdenin patsaspuistossa symboloimassa alkuperäväestön turvatonta kohtelua ja lainsuojattomuutta kotimaissaan rajattoman maahanmuuton ja islamistien väkivallan uhan alla. Saatte runkata vapaasti ilman alv:a, enkä lähetä laskua ko. persettä jihadisteille kuvani latauskerroista. Nauttikaa ja runkatkaa sielunne syvyydestä, niin paljoin kuin klittanne ja esinahkanne kestävät. ;)

PS: Pekka ja Pätkä neekereinä on ilmeisesti nähtävissä netissä

Seppo Lehto tamperelainen valkoinen neekeri, pelkkä valkoisuushan on nykyään natsismia, rasismia, fasismia ymv?

------------------------------------------------

http://keskusteluja-talteen.blogspot.fi/

------------------------------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti